تقویت مهارت های اجتماعی کودکان
مهارت حل مسئله موجب ارتقاء سطح مهارت های اجتماعی و روابط بین فردی مطلوب می شود. حل مسئله را می توان چگونگی برطرف کردن مشکلات و مدیریت مسائل زندگی در نظر گرفت. حل مسئله یکی از مهمترین مهارت هایی است که می تواند سلامت روانی کودکان با مشکلات کنونی و آینده حفظ و تقویت کند. وقتی کودک با موقعیتی روبرو است نیاز به تصمیم گیری دارد که چگونه و از چه راهی یا از کدام موقعیت به موقعیت دیگر گذر کند.
مهارت های اجتماعی به ارتباط و تعامل بین انسانها اشاره دارد. یادگیری مهارت های اجتماعی مانند احوالپرسی کردن قبول چهارچوب ها، پذیرش دستور و عذرخواهی، کودکان را قادر می سازد با محیط خویش ارتباط سالم و هماهنگی داشته باشند.
کودکانی که در مهارت های اجتماعی به اندازه کافی قوی هستند در مقایسه با کودکان فاقد این مهارت در برقراری با همسالان ، یادگیری در محیط های آموزشی عملکرد بهتری دارند زیرا داشتن مهارت های اجتماعی سبب بهبود روابط بین فردی، تحول اجتماعی و استقلال طلبی می شود .
از آنجایی که کودکان برای مقابله با کشاکش های فزاینده ی جهان پیرامون، ابزارهای زیادی ندارند ، آموزش مهارت های حل مسئله به کودکان منجر به ایجاد مهارت هایی می شود که می توانند از آن استفاده مطلوب کرده و دستاوردهایی همچون سلامت روان، بهبود مناسبات خانوادگی تسهیل روابط با دیگران، زندگی لذت بخش و با معنا و در نهایت حال خوب بهره ببرند.